Hvilken forretning er du?

Kassesystem til kiosk og købmand
Lagerstyring med integreret branchekatalog. Scan din vare og den overføres aut. fra katalog til det rigtige varelager. Varescanning og håndterminaler.

Læs mere

Kassesystem til vægt
Vægtmodulet er inkluderet i din kasseløsning, så varens pris efter vægt kommer direkte på kundens bon. Vægtmodulet koster ikke yderligere, du skal anskaffe dig en vægt samt en barcodescanner.

Læs mere

Kassesystem til tøj og mode
Sælger du modetøj, arbejder du med styles og varianter? Nem og intelligent lagerstyring kombineret med gavekort, byttemærker og tøjlabels til scanning.

Læs mere

Kassesystem til café og take-away
Har du en take-away, cafe, bar eller et mindre spisested, så vil TMO FIRST POS være til stor hjælp. Her benyttes både et Touch- eller et standard kassesystem. Du får køkkenbon, bestillingsnummer og bordstyring.

Læs mere

Kassesystem til detailbutik
Har du en detailbutik, og ønsker styr på salgsprocessen og varelager, har du en eller måske flere butikker? Så har vi en løsning som passer til dit behov.

Læs mere

Kassesystem til bageri eller bagerudsalg
Har du et bageri eller bagerudsalg vil Touchsystemet komme til sin ret med sin lette måde at præsenterne og sælge på. Har du  også tilknyttet “cafe” vil TMO FIRST POS være til stor hjælp med bordstyring osv.

Læs mere

Vi udvikler udelukkende
kassesystemer til
detail-branchen

Kontakt os allerede i dag

Vi hjælper gerne med at besvare dine spørgsmål, eller præsentere løsninger for netop din butik

Kontakt os på tlf.: 8653 1584