Om TMO FIRST POS

Firmaprofil

TMO FIRST POS er en kasseløsning specielt udviklet til detailhandlen som giver virksomhedsejere en lettere administration af deres forretning.

FIRST POS indeholder funktioner som restaurant- og butiksejere har brug for i deres hverdag: kasse, lagersystem, medarbejdersystem, og meget mere.

Visionen er at give forretningsejere bedre forudsætninger for at tage beslutninger i deres dagligdag om for eksempel lagerbeholding og genbestilling.

TMO er et dansk firma med hovedkontor i Odder. Udvikling af systemet foregår i Danmark og det giver store kundefordele med meget kort vej fra kundernes programønsker til at disse kan realiseres.

Opmærksom på kunderne

Vi er meget opmærksomme på, at der ikke findes to ens kunder. Kundernes forudsætninger er forskellige og butikkerne er af forskellig størrelse og type. Vi har tilstræbt at lave et system, hvor det ikke er en forudsætning, at man er ekspert i programmer eller software og hvor man kan koncentrere sig om sin drift af forretningen i stedet. Der findes en masse stærke værktøjer i TMO FIRST POS som kan hjælpe med f.eks. lagerstyring og varestatistikker med mere.

Muligheden for indlæsning af elektroniske fakturaer og elektronisk behandling af vareændringer (priser, stregkoder m.m.) har i dag gjort lagerstyring meget lettere, ligesom muligheden for at anvende automatisk varebestilling har skåret mange ugentlige timers arbejde væk i mange forretninger. FIRST POS tilbydes som en Classic PC POS udgave eller en TOUCH POS udgave

Kassesystemer til Detail-branchen

TMO DATA

Udvikling, salg, administration

Henning Olesen

CEO - Salg & Support

Tel: 8653 1584

Conni Friis

Bogføring og administration

Tel: 8653 1584